Sabtu, 6 Februari 2010

Kuala Lanar kenangan 76

Lagi Gambar Nostalgia

Pengawas SM Clifford 1985

Upper Six 1985

Maktab Perguruan Persekutuan,Pulau Pinang 1988

Praktikum SK Jelutong, Pulau Pinang 1989


10 ulasan:

Cikgu Jang .. berkata...

wow.....awok memang kreatif.....masih menyimpan gambo2 lama dalam keadaan baik...

piewahid berkata...

bila nengok balik gambo2 lame ni, kdg2 mcm prasaan ade. lucu, malu, 'pelik' (nape lah keh smpai sanggup buat gitu)...mcm2 lah! yg penting kenangan utk anok cucu. bior la org kabo syok sniri pun xpe.

Pengembara silam, berkata...

Bete tu pie..kadang2 tersengeh sendiri nengok gambor lama2 ni..

Pengembara silam, berkata...

Aji Jang.. Kalu aok nengok gambo keh tu..mesti aok nampok zul tersengeh je..

RMY-Abelitokjoro berkata...

salam dari bukit istana. salam perkenalan.. dari abeli tuan punya blog "SALAM DARI BUKIT ISTANA"
Kalau nak cerita tentang kuala lanar.. ni.. abeli ada juga kenangan.. masa tu jalan belum buat lagi.. ada kenduri kat rumah pak su.. (entah ada lagi ke tak de..).. abeli dgn group dikir batu balai di jemput buat persembahan dgn kumpulan,, kerambit.. masa tu pegi naik keretapi.. ingat lagi.. satu lagi.. ada seorang kerani.. kat sek kuala lanar.. tu nama apa ek.. x ingat dah..alla.. nama apa dah... kenal pun dalam radio pahangfm .je..

RMY-Abelitokjoro berkata...

abeli link blog cikgu dalam blog saya k

Pengembara silam, berkata...

Abelitokjoro..TQ sudi singgah kat blog ni.. Saya selalu dengar abeli kat pahang fm.. Pak su kat Kuala Lanar tu dah meninggal awal tahun lepas..

abza berkata...

Medan...tak sangka aok masih simpan gambor2 lame gini. saya dulu ada simpan juge keknya bila rumoh di sg. isap ampoh dek banjir tahun 2001 dulu, habis semua gambo2 nostalgia tu..nak buat guane. Harap ke kengkawan scan mcm ni la..dapat la tengok2 balik. Memang banyak nostalgianya..tengok muka rodong2 tu ingat balik kisah lama...

Pengembara silam, berkata...

Abza..Bete kata aok tu..Nengok kenangan lama..

Tanpa Nama berkata...

bagus skali