Ahad, 31 Januari 2010

Kuala Lanar Kenangan 74

Apabila Kaki Menjerit

Baru-baru ni aku pergi berjumpa dengan seorang pakar refleksologi..Dia telah mengurut tapak kakiku... Aduh betapa sakitnya..Terkerenyi menahan kesakitan.. Tanda dah tua.. Sendiri mau ingat laa...

15 ulasan:

piewahid berkata...

keh suka pkataan 'terkerenyi' aok tu.. lama xdengor. hihihi..moga sembuh hendaknya.

Akuanakpahang berkata...

Supalah kita... kash sokmo sakit bawoh pelipat...picit buboh minyok panes gitu lah hehehe...

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, dekat mana aok buat refleksologi tu, dia pakai tangan aja yee..keh ari tu pakaar refleksologi tu pakai kayu, ada dua tiga jenis kayu dia, Sakit tak osah ceritalah, bekerebut pada kerusi keh...

Cikgu Jang .. berkata...

best ke urut kaki ni..kawan berangan nak merasa tapi tak kesampaian lagi...

al-mankaraqi berkata...

nikmat ter!

piewahid berkata...

weh, keh dh try antor komen ke entry demeh keknyer xkluor2.. demeh kena approval dulu yak?

Pengembara silam, berkata...

Pie..Sori la..keh bz skit sesari dua ni..takdan nok nengok blog..memang kene approval dulu..nanti la keh tuko tak payoh approval

Pengembara silam, berkata...

Bro Yassin..Keh tiap2 mlm bergosok minyak paneh n..abih satu badan bau minyok..hehe

Pengembara silam, berkata...

Lady.. Keh wat di Kuantan tu.. Yang di Lepeh dekat Center point tu keh try dah..Bapok sakitnye...

Pengembara silam, berkata...

Cikgu Aji..Sedak weh tapi bapok la sakitnye..

Pengembara silam, berkata...

almankaraqi.. Ye la weh..tak sedor nikmat kaki tu selama ni...

piewahid berkata...

weh, koi nk namboh: mse muda2 bau minyak wangi, dah tue2 berbau minyok urut rupa2nyer. hihihi...!

Aida Ali berkata...

Kaeh pernah try sekali kat Chow Kit. Memang sakit tapi lega...

Photographer RAZAK RAMLI berkata...

Saya bekas pelajar clifford 1978-1979.
Seonok baca kenangan masa lalu.Pertama kali makan nasia ayam restoran Thye Heng.Sedap giler masa tu..
Air cendol,air soya cina kat jelai street.

Pengembara silam, berkata...

En.Razak..He he..Tu suma nostalgia yg tak boleh dikembalikan lagi...TQ kerana sudi singgah..